Posted in Awards

Liebster Award #1

Hello everyone!!! Hope you all are safe and sound and staying indoors.

As you must have read the title of today’s award post it says Liebster Award. Well this is my 1st Liebster Award and for this all thanks to Simon. I am extremely happy and grateful to him for this nomination.

Now sharing some facts about the person who nominated me, his name is Simon. I must say he is an amazing writer. One of his best post named Her name is Julia is a beautiful story post a total of 7 parts have been posted by him as of now. I actually noticed it a bit late😅 Just reading the start of the 7th part made me curious to read it from the beginning trust me😄. It is a must read story. I will complete reading it soon.

If you guys havn’t started following him then quickly go and do so, the link is given below and don’t forget to read that story and his other posts as well😁

Simon http://penonsite.wordpress.com


Rules

1. Thank the blogger(s) who nominated you.
2. Share 11 facts about yourself.
3. Answer the 11 questions the blogger(s) asked you.
4. Nominate 11 bloggers and make them happy!
5. Make up to 11 questions and ask them to your nominees.
6. Notify your 11 nominees.


11 facts about me

  1. I love writing my blogs
  2. I like pencil sketching and digitally painting it
  3. I like to stay organized
  4. I dislike people having laid-back attitude
  5. I am good observer and listener
  6. My patience level is good
  7. I love reading novels
  8. During school days used to sing but never tried lately
  9. I love to eat a lot but at the same time have to keep in mind to stay healthy as well
  10. I like coffee
  11. In my school time my all time favourite subject was literature

Now answering to the questions:

1. After reading 11 facts about me, how many are we in common?Answer: Introvert, organized, countable friends, listener, over thinker are common

2. What is that one thing you regret for a really long time? Answer: Presently I am not able to recollect😅 but I guess no regrets as such

3. Ever been scared of ghosts? Answer: No not at all till the date I encounter one after that I dont know😂

4. What is your favorite book? Answer: There are many actually two of them I would like to mention The Merchant of Venice and the Arms and the Man

5. Are you an Atheist? Answer: No I am not

6. Which of the recent story you read in my blog? And what is your view about it? Answer: The story post Her name is Julia I loved it as it has an awsome storyline continue writing👍

7. How many hours you spend blogging? Answer: No specific duration as such, its just that whenever I get time I write and during holidays I prefer writing it at night time.

8. Blogging helped you in any way? What is that? Answer: It has helped me in many ways. Blogging has helped me to learn new things and express my thoughts with everybody because before that I just used to share my daily happening with my mother I bu, I would say its like a stress burster for me, I really feel super happy since the day I have started blogging.

9. Have you ever thought about writing a book and publish on your own? Answer: I have thought about it, should I publish one? you guys suggest me about what should I publish?

10. What is the one thing you will change, If you can turn back your time? Answer: I would not like to do that I am happy as I am right now.

11. What is your view about LIFE? Answer: Everyone’s life is different with different set of happiness and struggles but the end is the same just a happy or sad one varies from individual to individual.

My nominees are :

  1. d_vyang_talks
  2. Jesusluvsall’s Blog
  3. Ancient Skies
  4. Nirant Gurav
  5. Meenawalia
  6. Bharath Upendra
  7. Shruti Dubey

11 set of questions for my nominees are :

1. Which two posts including my sketch post from my blog do you like the most and why?

2. Which is your favourite all time dish or cuisine and have you tried making it someday?

3. If for a day you get some super powers then which super power would it be?

4. How are you spending your stay at home days? Share few tips which you have been following nowadays

5. Is blogging your profession or just a hobby if yes then would you mind making it as a source of income in future?

6. One word or a sentence to describe my blog

7. Name your favourite movie and if you would have been given a chance to play a character in that movie which one would it be and why?

8. How do you attract new readers? Describe the methods you’ve used and their impact on site traffic?

9. When you’re having a bad day, what do you do to make yourself feel better?

10. Do you believe in afterlife?

11. What’s your most funny or embarrassing childhood memory?

If anybody else wishes to take part in this award or wishes to answer the questions I have posted you all are welcomed with open heart❤

Do like👍, share and comment down below. See you all soon in my next post till then Take care everybody😁😉.

Stay safe and Keep smiling everybody😊💖✨🌹